Menu
Ons menu
ZALM & HARINGKAVIAAR
| Yoghurt schuim, radijs, mango, rode biet
TONIJN
| Watermeloen, kruiden jus, komkommer, rettich, dashi
COQUILLE
| Groene asperge, artisjok, chorizo, ponzu, macadamia, saus van verjus
PROCUREUR
| Zwarte rijst risotto, Parmezaanse kaas, prei, courgette, zwarte knoflook
POULET NOIR
| Ibericoham, aardappel mousseline, sugar snaps, tuinbonen, gebakken uien crème, jus van tandoori
PERZIK
| Cremeux, gezouten karamel, yoghurt, pistache, karnemelk ijs
ROOMKAAS & CITROEN
| Framboos, cheese cake crème, fruitella, framboos basilicum sorbet
Wagyu runderlende A5 Japans (€35,00)
Baeri kaviaar 5 gram (€12,50)
Kaas met bijpassende garnituren (€14,50)
Kaas i.p.v. dessert (€6,50)
Het menu wordt geserveerd inclusief amuses, zuurdesem brood met boter en aioli.
Voor mensen die graag vegetarisch willen eten hebben wij voldoende producten in huis om een mooi menu samen te stellen.
Uiteraard houden wij rekening met allergieën, dieetwensen en andere wensen zodat we het menu kunnen aanpassen naar ieders zin.
Prijzen
Drie gangen – € 48,00
Zalm & Haringkaviaar, Poulet Noir, Roomkaas & Citroen
Alleen op donderdag en zondag beschikbaar
Vier gangen – € 59,00
Zalm & Haringkaviaar, Coquille, Poulet Noir, Roomkaas & Citroen
Alleen op donderdag en zondag beschikbaar
Vijf gangen – € 70,00
Zalm & Haringkaviaar, Tonijn, Coquille, Poulet Noir, Roomkaas & Citroen
Zes gangen – € 81,00
Zalm & Haringkaviaar, Tonijn, Coquille, Procureur, Poulet Noir, Roomkaas & Citroen
Zeven gangen – € 89,00
Zalm & Haringkaviaar, Tonijn, Coquille, Procureur, Poulet Noir, Perzik, Roomkaas & Citroen
All-in menu
Bijpassende wijnen, prosecco, water, brood, charcuterie, koffie en friandises
Drie gangen – € 75,00
Vier gangen – € 97,50
Vijf gangen – € 125,00
Zes gangen – € 140,00
Zeven gangen – € 155,00
Bijpassende wijnen
€ 8,00 per glas
€ 5,00 per half glas
Charcuterie & Bites
Jamon Iberico - € 14,95
Truffel salami - € 11,50
Baeri kaviaar (20 gram) - € 50,00
Baeri kaviaar (30 gram) - € 70,00
Leff