Op de foto: Ron Boender en Hans Fiege

Over Leff

Restaurant Leff is te vinden in de Peperstraat in Oud-Beijerland. Ook wel het horecastraatje van Oud-Beijerland genoemd. Sinds 2014 is Leff het adres voor een culinaire avond uit onder de rook van Rotterdam.

Het interieur van ons restaurant is warm en modern. Met de eigentijdse inrichting en verrassende lichteffecten wordt er een gezellige en ongedwongen sfeer gecreëerd. Leff heeft een regelmatig wisselend menu van 3 tot en met 6 gangen. We koken zoveel mogelijk met wat het seizoen te bieden heeft en passen hier de gerechten op aan. Mooie én lekkere gerechten in een toegankelijke ambiance, dat is waar Leff voor staat.

Houdt u van een goed glas wijn? We hebben een uitgebreide keuze aan wijnen uit de traditionele wijnlanden maar ook uit de nieuwe wereld. Wij schenken graag een passend wijnarrangement bij onze menu's zodat u een ultieme wijn/spijs combinatie ervaart.

Verder is uw bezoek bij Leff niet compleet zonder onze heerlijke friandises te hebben geprobeerd van onze bijzondere friandisekar.

De keuken onder leiding van Hans Fiege heeft een klassieke Franse basis met een eigentijdse en moderne twist. De bediening onder leiding van Ron Boender staat voor u klaar en zorgt voor een fantastisch avond uit.

Komt u voor een culinair diner, een receptie of wilt u een feest organiseren? U bent bij ons op het juiste adres!

Graag verwelkomen wij u bij Restaurant Leff.

Benieuwd naar wat onze gasten over ons zeggen? Bekijk de recensies van onze gasten op The Fork en Tripadvisor.